Northcote met H2O, Ashes en Rites naar Bibelot

Ticketmaster
Northcote met H2O, Ashes en Rites naar Bibelot
Northcote met H2O, Ashes en Rites naar Bibelot

Northcote staat vooral bekend om het jaarlijkse festival. De organisatie presenteert sinds dit jaar ook losse concerten en showcases. Hier zie je de beste hardcore en punk bands van dit moment! Zo vind je in Bibelot het hele jaar door losse shows én een van de grootste hardcore/punk events van Nederland. Support your scene! De line-up van deze vierde editie:

H20 (US)
H-2-O GO! De heren van de New Yorkse hardcorepunk formatie H20 vonden een optreden op Groezrock niet genoeg. Daarom presenteren we deze exclusieve clubshow in Nederland! Met platen als ‘H20’, ‘Nothing To Prove’ en ‘Thicker Than Water’ laat de band horen het na 15 jaar nog niet verleerd te zijn.

ASHES (BE)
De Belgen van Ashes touren non-stop. De release van 7″ ‘No Compromise’ bracht de band naar Zuid Afrika. Verwacht energieke riffs, harde drums, smooth basslines en een eerlijke, agressieve zang. Hardcore music made for the kids, by the kids.

RITES
Deze vijfkoppige formatie brengt high energy hardcore songs met een punkrock-twist. Na twee EP’s en talloze optredens in binnen- en buitenland werkte de band dit jaar aan een nieuwe plaat. Invloeden: Strike Anywhere, Bane, Cruel Hand, Paint It Black, The Distillers, Cro-Mags and Dag Nasty.

Northcote met H2O, Ashes en Rites
Datum: 23 april
Zaal: Bibelot
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek