Parquet Courts naar Doornroosje

Ticketmaster
Parquet Courts naar Doornroosje
Parquet Courts naar Doornroosje

De New Yorkse rockers van Parquet Courts braken in 2013 door met hun internationale debuut-album ‘Light Up Gold’. De band speelde tijdens hun eerste Europese tournee in Doornroosje en wat erop volgde waren succesvolle optredens op Lowlands, Down the Rabbit Hole en vele andere festivals.

Nog geen jaar later kwam opvolger ‘Sunbathing Animals’ uit. Opnieuw een erg aanstekelijk en pakkend album vol bruisende postpunk en garagerock. Hun vierde album ‘Content Nausea’ liet verassend genoeg een ander geluid horen. Minder felle garagerock en postpunk, meer lofi slacker-rock en dissonante noise-pop. In 2016 bracht de band ‘‘Human Performance’ en het zal niemand verbazen indien deze productieve band binnenkort weer met nieuwe werk op de proppen komt. Parquet Courts staat garant voor een intens live optreden waarin de band-leden helemaal opgaan in hun muziek.

Parquet Courts
Datum: 24 augustus
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aavang: 20:00
De kaartverkoop start vrijdag 17 maart om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek