Residente naar de Melkweg

Ticketmaster
Residente naar de Melkweg
Residente naar de Melkweg

“I am Residente. I decided to make music based on my DNA. So I traveled the world discovering sounds and uncovering stories. We are all residents in the spaces that confine us. Only here. There are no borders”, aldus de Puerto Ricaanse rapper, schrijver en producer Rene Perez a.k.a. Residente, die we tevens kennen als oprichter van de legendarische groep Calle 13. Naast het feit dat Residente als frontman van deze groep verantwoordelijk is geweest voor strak uitverkochte stadionshows en video’s die miljoenen keren bekeken zijn, heeft hij maar liefst 25 Grammy Awards op zijn naam staan – de meeste Grammy’s die ooit aan een Latin artiest zijn toegekend.

Residente
Datum: 04 Juli
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek