The Skatalites naar de Melkweg

Ticketmaster
The Skatalites naar de Melkweg
The Skatalites naar de Melkweg

Midden jaren ’50 ontstond een nieuwe muziekstijl op Jamaica. Mento, Calypso en Afrikaanse ritmes werden vermengd met nieuwe, Westerse muziek (rock ‘n roll, boogie-woogie) en dit resulteerde in de meest swingende muziek die de wereld ooit gehoord had: SKA! Slechts één band kan deze geschiedenis nog in levende lijve vertolken: The Skatalites, die hun 50-jarige bestaan een paar jaar terug vierden. Gelukkig komen de heren en dame op leeftijd nog af en toe de oceaan over en al is een groot deel van de originele line-up helaas niet meer in leven, is het een eer dat ze hierbij weer de Melkweg aandoen. Waarom je dit moet zien? Simpel – als je de Skatalites niet hebt gezien, weet je niet wat ska is!

The Skatalites
Datum: 29 juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek