The Underachievers naar de Melkweg

Ticketmaster
The Under- achievers naar de Melkweg
The Under- achievers naar de Melkweg

East Coast hiphop duo The Underachievers is de stem van een nieuwe generatie hiphop artiesten uit Brooklyn. AK en Issa Gold maken intelligente, experimentele undergroundhiphop waarin volop ruimte is voor spiritualiteit, maatschappijkritiek en psychedelica. De rappers braken in 2013 door met twee mixtapes, die beide een geheel eigen vibe hadden. Binnen een jaar werd het duo al gesigned op label van Flying Lotus en in 2014 verscheen hun debuutalbum ‘The Cellar Door: Terminus Ut Exordium’ en gingen de mannen samen met Flatbush Zombies op worldtour. 13 juli brengen ze hun mellow en spacy vibes naar Melkweg!

The Underachievers
Datum: 13 Juli
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Verkoop start vr 17 maart
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek