The Tide naar Bitterzoet

Ticketmaster
The Tide naar Bitterzoet
The Tide naar Bitterzoet

De band The Vamps tekende dit viertal onder hun eigen platenlabel, wat onderdeel is van Virgin EMI/Universal. Het kwartet The Tide bestaat uit leden Drew Dirksen (gitaar & zang), Levi Jones (basgitaar & zang), Nate Parker (drummer) and Austin Corini (zang & gitaar). De jongens kwamen via Youtube bij elkaar. Austin deed mee aan the X Factor USA, waardoor hij in contact kwam met The Vamps, de andere drie werden gespot via filmpjes online. Ze verzamelde met zijn allen in California om te werken aan een eerste plaat. Inmiddels hebben ze al een aantal hits op hun naam staan zoals ‘Young Love’ en ‘Click My Fingers’. The buzz steekt de oceaan over, want ook Europa loopt warm voor The Tide.

The Tide
Datum: Vrijdag 21 april 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Voorverkoop vanaf 17 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek