Kawehi naar Bitterzoet

Ticketmaster
Kawehi naar Bitterzoet
Kawehi naar Bitterzoet

Kawehi is een nieuw soort genre, een one-woman-band. Ze gebruikt technologie en draagt in haar eentje een volledige band. Ze kreeg veel aandacht in de pers van o.a. People Magazine, Spin, Esquire en sierde de cover van Reddit. Elle magazine noemde haar ‘The Genius One-Woman Band’. Met al meer dan elf miljoen views op haar YouTube kanaal, tourde ze al drie keer als headliner. Voor nieuwste project haalde ze geld binnen via Kickstarter, in minder dan een dag haalde ze het beoogde bedrag binnen en werkt ze nu aan een Sci-Fi korte film genaamd ‘Eve’, die in de lente van 2017 uit zal komen.

Kawehi
Datum: Vrijdag 06 oktober 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Voorverkoop vanaf 17 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek