De Stokers naar Paradiso

Ticketmaster
De Stokers naar Paradiso
De Stokers naar Paradiso

Manisch melancholische circuspunk? Probeer het beestje maar een naampje te geven… De Stokers vissen uit verschillende vijvers hun liedjes bij elkaar. Een voortbordurende optelsom van klezmer, polka, smartlappen, ska en nog een scala aan invloeden. Moeilijk in een hokje te plaatsen, maar toch herkenbaar. In 2013 is ‘Sjankverloest’ in de maak. De eerste volwaardige studioplaat, opgenomen in de IJland studio’s in Amsterdam en geproduceerd door Thomas Olivier (Human Alert, Pedro Delgado’s, Hackensawboys). Deze plaat, die begin 2014 is gelanceerd, geeft een mooie dwarsdoorsnede van het repertoire van de Stokers. Het complete instrumentarium komt voorbij, tot de mondharp aan toe. En daarmee is de eerste episode uit het verhaal van de Stokers samengevat in een muzikaal lijstje. Nu is het tijd voor de tweede langspeler: ‘Daargaje’ De opnames beloven nog meer warmte, nieuwe stijlen en een catchy sound. Wederom is Thomas Olivier de producer.

De Stokers
Datum: Vrijdag 09 juni 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 17 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek