Dan Baird & Homemade Sin naar Paradiso Noord / Tolhuistuin

Ticketmaster
Dan Baird & Homemade Sin naar Paradiso Noord / Tolhuistuin
Dan Baird & Homemade Sin naar Paradiso Noord / Tolhuistuin

Altcountry rockpionier Dan Baird verwierf bekendheid als leadzanger en gitarist van The Georgia Satellites en The Yayhoos, zijn shows zijn altijd energiek met “balls to the wall rock & roll” waar het spelplezier vanaf spat. Zijn bandleden spelen tevens een grote rol voor imponerende geluid van Dan Baird & Homemade Sin met op de voorgrond gitarist Warner E. Hodges die je ook zou kunnen kennen van Jason & The Scorchers. In maart kom er een nieuw album uit genaamd ‘Rollercoaster’.

Singer-songwriter Otis Gibbs verzorgt het voorprogramma. Otis zijn rauwe stem is zijn handelsmerk en muzikaal zigzagt hij tussen Steve Earle, Woody Guthrie, Johnny Cash en Billy Bragg. Naast de muziek heeft Otis tevens een podcast radioshow genaamd “Thanks For Giving A Damn” waarin hij andere muzikanten interviewt.

Dan Baird & Homemade Sin
Datum: 01 november
Zaal: Paradiso Noord / Tolhuistuin
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek