You Should Get To Know U & Faceland naar Merleyn

Ticketmaster
You Should Get To Know U & Faceland naar Merleyn
You Should Get To Know U & Faceland naar Merleyn

De Nijmeegse powerpop band You Should Get To Know Us speelt pakkende en waar nodig harde liedjes.

De band was betrokken bij de oprichting van muziekplatform ‘het Liedjescollectief’ en tourde in de zomer van 2016 door Duitsland. In 2017 presenteert You Should Get To Know Us de debuut EP ‘Faceland’, waarvoor de band samenwerkte met producer Sam Forrest (Nine Black Alps). Faceland klinkt als klassieke pop in de stijl van Big Star, gecombineerd met de 90s slacker rock van Fountains of Wayne, psychedelisch uitgewerkt op een manier die doet denken aan The Dandy Warhols. Faceland wordt in juni 2017 verwacht en uitgebracht bij Desert Mine Music (UK) en het Liedjescollectief (NL).

You Should Get To Know U & Faceland
Datum: 10 juni
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek