Flip en de Noormannen naar Paradiso

Ticketmaster
Flip en de Noormannen naar Paradiso
Flip en de Noormannen naar Paradiso

Flip Noorman is dé rijzende ster in de poëtische Nederlandstalige muziek. Naar aanleiding van zijn indrukwekkende optredens bij “The Paradiso Orchestra” werd hij uitgenodigd om een avond te maken in de bovenzaal van Paradiso. Hij koos ervoor om zijn hart te volgen en een ode te brengen aan de ontvallen meester die voor hem altijd de grootste was: Leonard Cohen.

Flip zal zowel originele Cohennummers spelen als door hemzelf gemaakte vertalingen en neemt daarbij zijn vijfkoppige band “De Noormannen” mee waarmee hij al een aardige livereputatie heeft opgebouwd en de Wim Sonneveldprijs won. Ook zullen er een aantal gastoptredens zijn. O.a. van Erik Vaarzon Morel, de gelouterde Flamencogitarist die net als Leonard Cohen de Spaanse dichter Lorca tot één van zijn grote inspiratiebronnen rekent.

Flip en de Noormannen
Datum: Zondag 21 mei 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.30 uur
Voorverkoop vanaf 17 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek