Alison Moyet naar Paradiso

Ticketmaster
Alison Moyet naar Paradiso
Alison Moyet naar Paradiso

Als helft van het synthpopduo Yazoo scoorde Alison Moyet in de jaren tachtig grote hits met nummers als ‘Only You’ en ‘Don’t Go’. Na de breuk met haar muzikale partner Vince Clarke ging Alison Moyet alleen verder en ook solo kende ze vele successen met nummers als ‘Love Resurrection’, ‘All Cried Out’ en ‘Is This Love?’. Haar muziek is steeds vaker ingetogen en bluesy, maar ook up-tempo rocknummers staan als een huis. Af en toe experimenteert Moyet met nieuwe stromingen als dubstep, zoals op ‘The Minutes’ uit 2013 te horen is. De warme stem van de Britse zangeres komt prachtig tot recht in subtiele nummers als nieuwste single ‘Other’ welke ook op het zelfde naam dragende album zal staan.

Alison Moyet
Datum: Vrijdag 08 december 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop start 24 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek