Bluesworld Collective naar Hedon

Ticketmaster
Bluesworld Collective naar Hedon
Bluesworld Collective naar Hedon

Op 15 juni 2017 zal er op Nederlands bluesgebied historie worden geschreven. Ruim een jaar na intensieve voorbereidingen zal Bluesworld Collective op spectaculaire wijze officieel worden gepresenteerd aan heel bluesminnend Nederland.

Bluesworld Collective bestaat uit een leger van speciaal geselecteerde muzikanten, allen bekend uit de hedendaagse gerenommeerde bluesscene van Nederland. De uitzonderlijke kracht van het collectief is dat de muzikanten in alle denkbare muzikale samenstellingen (bijvoorbeeld solo, powertrio, akoestisch, 7 man met blazers en alle overige combinatie’s) een nieuwe muzikale invulling zullen geven aan het bluesrepertoire. Een optreden van het collectief is hierdoor altijd een unieke gebeurtenis voor de muzikant zelf, maar in de eerste plaats voor de toeschouwer.

Op 15 juni zullen 10 bluesmuzikanten uit het collectief een show presenteren waarover nog lang nagepraat zal worden. Compleet met gitaar en bluesharp battels, verrassende arrangementen en een mystery guest! Mis het niet en koop nu kaarten voor het te laat is, dan ontvangt u ook nog een mooie Bluesworld Collective herinneringsbutton.

Bluesworld Collective
Datum: do 15 jun 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek