Chris Ayer naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Chris Ayer naar Tivoli Vredenburg
Chris Ayer naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse singer-songwriter Chris Ayer mag collega Matt Simons tot zijn vrienden rekenen en dat is ook terug te horen in zijn muziek. In de overvolle singer-songwriterscene steekt Chris Ayer boven het maaiveld uit omdat zijn met heldere stem gezongen folkpopnummers simpelweg beter in elkaar zitten dan die van de concurrentie. Misschien wel omdat hij is geboren in Californië, thuisstaat van de ook al zo goed in het gehoor liggende westcoastpop. Koppel dit aan zijn eerlijke, optimistische teksten en een charismatische persoonlijkheid en het is niet zo gek dat hij dit jaar op Pinkpop staat!

Chris Ayer
Datum: 01 juni
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek