Dispatch naar de Melkweg

Ticketmaster
Dispatch naar de Melkweg
Dispatch naar de Melkweg

Hoewel ze in Nederland nooit echt zijn doorgebroken, is Dispatch een bescheiden legende voor menig Amerikaan die in de late jaren ’90 op high school zat. Hun zalig relaxete mix van reggae, rock, funk en rap bevindt zich ergens tussen net zo oer-Amerikaanse bands als Sublime, Barenaked Ladies en de Dave Matthews Band. In 2002 hield de band het voor gezien, om in 2011 weer bij elkaar te komen. Voorprogramma Current Swell uit Canada gooit het meer over een bluesy brug, ergens tussen de laidback sferen van Jack Johnson en de rock van de Black Crowes. Samen zorgen ze voor een ideaal zonnig rootsrockavondje!

Dispatch
Datum: 14 September
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vrijdag 24 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek