Epica & MaYaN naar Doornroosje

Ticketmaster
Epica & MaYaN naar Doornroosje
Epica & MaYaN naar Doornroosje

Epica maakt al jaren furore in zowel binnen- als buitenland. De majestueuze mix van klassieke muziek, heavy en death metal heeft de band geen windeieren gelegd, want Epica is inmiddels één van de populairste muzikale exportproducten van ons land. De band, met de charismatische zangeres Simone Simons in de gelederen, maakt al sinds 2004 grote indruk. Het in september 2016 verschenen zevende album ‘The Holographic Principle’ is daarop geen uitzondering. Het geluid ligt in het verlengde liggen van voorgangers ‘The Quantum Enigma’ en ‘Design Your Universe’, maar is verder uitgekristalliseerd. Maak je op voor topshow met fantastische visuele effecten!

MaYaN is de symphonische-deathmetalband van Mark Jansen, oprichter van onder meer After Forever en óók Epica. In zijn eigen band MaYaN richt Jansen zich vooral op het grunten en wordt hij vocaal bijgestaan door Laura Macrì en Henning Basse, wat voor een lekker afwisselend geluid zorgt. In 2014 verscheen het tweede album Antagonise en daarop kwam de grote kwaliteit van MaYan nog beter naar voren: razend complexe songs toch toegankelijk laten klinken!

Epica & MaYaN
Datum: 22 oktober
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek