Epica & MayaN naar Patronaat

Ticketmaster
Epica & MayaN naar Patronaat
Epica & MayaN naar Patronaat

De symfonische metalband is misschien wel een van de beste bands die Nederland rijk is. En het laatste album ‘The Holographic Principle’, is volgens kenners dan weer het beste album dat de band heeft uitgebracht. Na tours in oa Azië en Zuid-Amerika komt Epica 21 oktober naar Patronaat tijdens ‘The Dutch Principle Tour’.

Met hemelse koorzang, wervelende synthesizers, enerverend drumwerk en natuurlijk de fantastische zang van metal-engel Simone overdondert Epica op orchestrale wijze. Maar op het nieuwe album klinkt de band meer metal gericht, zwaarder, drukker, moderner, en vormen de grunts een spannend contrast met de heldere zang.

Vooraf de symfonische death metal band MayaN, met in de gelederen oa Epica-leden Mark Jansen en Ariën van Weesenbeek, en ex-After Forever toetsenist Jack Driessen.

Epica & MayaN
Datum: Za 21 oktober
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
De verkoop start zaterdag 25 maart 2017, 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek