Future Islands naar Paradiso

Ticketmaster
Future Islands naar Paradiso
Future Islands naar Paradiso

Het leven van een groep kan veranderen in drie minuten. Dat heeft de doortocht van Future Islands in 2014 in de Amerikaanse televisieshow ‘Late with David Letterman’ althans bewezen. Was het de mooie balans tussen pop en melodrama in het nummer ‘Seasons (Waiting On You)’ die het deed? Of was het de unieke performance – denk aan Henry Rollins als frontman van New Order – van zanger Samuel T Herring? Feit is dat iedereen na 10 jaar plotseling – en eindelijk – de mond vol had van het synthpoptrio uit Baltimore. Op 7 april verschijnt het nieuwe album ‘The Far Field’.

Future Islands
Datum: Maandag 13 november 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
24 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek