HONNE naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
HONNE naar Tivoli Vredenburg
HONNE naar Tivoli Vredenburg

Het Londense duo Honne (Japans voor ‘ware bedoeling’) maakt warme, elektronische soul die niet alleen geschikt is voor op de dansvloer, maar vooral ook voor nachtelijke uurtjes op de bank. Van de twee producers, James Hatcher en Andy Clutterbuck, verzorgt laatstgenoemde de zang en dat doet hij op een James Blake-achtige manier die het beste uit drie decennia r&b in zich verenigt. Hun debuutalbum Warm On A Cold Night (2016) bevat nummers van de ep’s die Honne sinds hun oprichting in 2014 heeft uitgebracht en werd door 3FM meteen uitgeroepen tot ‘zwoelste album van het jaar’!

HONNE
Datum: 19 mei
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek