K’s Choice naar De Oosterpoort

Ticketmaster
K’s Choice naar De Oosterpoort
K’s Choice naar De Oosterpoort

K’s Choice komt in december terug naar Nederland voor een serie optredens, waaronder één in De Oosterpoort! De shows staan in het teken van het vijfentwintigjarig bestaan van de band.

K’s Choice, de Belgische band rond Sarah en Gert Bettens, debuteerde in 1993 met ‘The Great Subconscious Club’. De doorbraak naar het grote publiek volgde twee jaar later met het verschijnen van ‘Paradise In Me’ met daarop de zeer succesvolle hit ‘Not An Addict’. In totaal heeft de band zeven studioalbums uitgebracht, en een aantal live- en verzamelalbums. Daarnaast werkten broer en zus ook aan een eigen solocarrière, en brachten ze onder de naam ‘Bettens’ de soundtrack ‘Waving At The Sun’ uit.

De band bestaat dit jaar vijfentwintig jaar en is meer dan ooit alive and kicking. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het naderende jubileum. Naast de uitgebreide tour door Nederland verschijnt op vrijdag 24 maart het verzamelalbum ’25’. Naast alle bekende hits bevat dit album ook een gloednieuwe versie van wereldhit ‘Not An Addict’, opgenomen met niemand minder dan Skin van Skunk Anansie.

K’s Choice
Datum: Maandag 18 december 2017
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00
De kaartverkoop voor dit bijzondere concert start op zaterdag 25 maart om 10:00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek