K’s Choice naar ’t Paard

Ticketmaster
K’s Choice naar ‘t Paard
K’s Choice naar ‘t Paard

K’s Choice bestaat 25 jaar! Dit jaar viert de band haar 25-jarige jubileum en doet dat geheel in stijl; een nieuwe tour én een nieuwe plaat. Het album, ’25’, verschijnt eind maart en neemt je mee door de indrukwekkende carrière van de Vlamingen, inclusief een nieuwe opname van ‘Not An Addict’ met niemand minder dan Skunk Anansie’s Skin als gastzangeres.

De band werd in 1992 opgericht door broer en zus Gert en Sarah Bettens en groeide uit tot een van de meest succesvolle Belgische bands die het land kent. Door de jaren heen wisten de Belgen naam te maken met albums als ‘Paradise in Me’, ‘Cocoon Crash’, ‘Echo Mountain’ en het meest recente ‘The Phantom Cowboy’ die stuk voor stuk hun weg wisten te vinden naar de #1 positie in de Belgische hitlijsten. De grote doorbraak kwam echter in 1995 met de single ‘Not An Addict’, hét nummer dat bij vrijwel iedereen zorgt voor een ‘oh, is dát K’s Choice?’ reactie, ook bezorgde het de band internationaal succes. Over de heropgenomen versie zegt Sarah: “There’s an emotion to this song now that maybe wasn’t there before. The song has changed by the way we approached it and certainly with Skin’s angelic vocals”

K’s Choice
Datum: 17 december
Zaal: Paard
Zaal ope: 19.30
Aanvang: 20.00
Voorverkoop start: 25 Maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek