Madeleine Peyroux naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Madeleine Peyroux naar De Oosterpoort
Madeleine Peyroux naar De Oosterpoort

Twintig jaar na de eerste release ‘Dreamland’, slaagt Amerikaanse jazz-zangeres Madeleine Peyroux er met haar nieuwe album ‘Secular Hymns’ weer in om iedereen mee te nemen op een wonderbaarlijk muzikaal avontuur. Bekend om haar stemgeluid dat wordt vergeleken met dat van Billie Holiday en Ella Fitzgerald, brengt Peyroux ook ditmaal weer bevlogen, soulvolle en sexy songs die de funk, blues en jazz genres beslaan. Samen met haar gitarist Jon Herington en contrabassist Barak Mori, met wie ze al twee jaar tourt, brengt Peyroux in een live setting magnifieke nummers ten gehore die hymne-achtig verhalen over zelfkennis, innerlijke dialogen, het culturele bewustzijn en spiritualiteit.

Het is alweer een dikke 5 jaar geleden dat Peyroux te gast was in Groningen. Hoogste tijd dus voor een hernieuwde kennismaking. Een absolute aanrader!

Madeleine Peyroux
Datum: Zaterdag 6 mei
Zaal: De Oosterpoort
Aavang: 20:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek