Mike + The Mechanics naar de Melkweg

Ticketmaster
Mike + The Mechanics naar de Melkweg
Mike + The Mechanics naar de Melkweg

Hij staat nog steeds vooral bekend als leadgitarist van progrocklegendes Genesis, maar Mike Rutherford heeft met zijn onterecht wat vergeten hobbyproject Mike + The Mechanics nóg een bijzonder fijn repertoire aan ‘80s- en vroege ‘90s-klassiekers onder zijn hoede. De band begon als eenmalig project met zangers Paul Carrack en Paul Young, maar groeide uit tot een onverwacht groot succes met hits als ‘The Living Years’ en ‘Over My Shoulder’. Young overleed in 2000 en Carrack ging vanaf 2007 solo verder. Gelukkig bracht Rutherford de band weer tot leven in 2010 met een geheel nieuwe line-up rond zangers Andrew Roachford (van de band Roachford) en Tim Howar.

Mike + The Mechanics
Datum: 14 September
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Verkoop start vr 24 mrt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek