Mogwai naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Mogwai naar Tivoli Vredenburg
Mogwai naar Tivoli Vredenburg

De Schotse post-rockband Mogwai neemt met hun breed uitgesponnen en vaak abstracte instrumentale songs al meer dan twintig jaar een unieke plaats in binnen het muzikale landschap. Het werk van Mogwai kenmerkt zich door een extreme dynamiek: hun nummers beginnen vaak bedrieglijk kalm, om vervolgens te eindigen in een eruptie van gitaargeweld. Ook tv- en filmmakers zijn dol op Mogwai – de Schotten hebben inmiddels vijf soundtracks op hun naam staan, waaronder Les Revenants (2013) en Atomic (2016). Aan inspiratie geen gebrek bij Mogwai, want een nieuw studioalbum komt er alweer aan!

Mogwai
Datum: 22 oktober
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek