Stanley Clarke Band naar de Boerderij

Ticketmaster
Stanley Clarke Band naar de Boerderij
Stanley Clarke Band naar de Boerderij

Viervoudig Grammy-winnaar Stanley Clarke is een levende legende. Hij wordt samen met Jaco Pastorius gezien als één van de meest gerespecteerde bassisten in de wereld van de jazz en fusion. Hij is de aartsvader van de ‘slap’-techniek op de basgitaar en ontketende in de jaren ’70 en ’80 een ware bas-revolutie met groepen als Chick Corea’s Return to Forever en The Clarke/Duke Project.

Stanley Clarke is een pionier in de wereld van de jazz. Zijn naam wordt in één adem genoemd met Victor Wooten en Marcus Miller, waarmee hij in 2008 onder de naam S.M.V de jazzwereld liet schudden. De carrière van deze basvirtuoos beslaat al meer dan vier decennia en hij heeft inmiddels tientallen albums op zijn naam staan. De band bestaat uit Stanley Clarke (Bass) Beka Gochiashvili (Piano) Cameron Graves (Keys) en Michael Mitchell (Drums).

Stanley Clarke Band
Datum: vrijdag 20 okt 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek