The Dirty Daddies naar Hedon

Ticketmaster
The Dirty Daddies naar Hedon
The Dirty Daddies naar Hedon

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat The Dirty Daddies werden losgelaten op de podia. Met hun explosieve energie, sympathieke bad-boys-uitstraling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. Schorre feestgangers, springende jeugd, smoorverliefde moeders: stad en land gingen los alsof hun leven er van afhing.

Kan het nog grootser, beter en gekker? Ja het kan! Met honderden shows in de benen en gewapend met oneindig veel passie leggen de mannen de lat voor zichzelf bij iedere show op astronomische hoogte.

Reken dit seizoen op de grootste classics uit hun repertoire, maar uiteraard ook nieuwe en verrassende keuzes die nog meer lading geven aan de enorme energie en muzikaliteit van de witte brigade. The Dirty Daddies sluiten hun bijzondere jubileum jaar af bij ons in Hedon en rijkelijk voorzien van vlammen, confetti en CO2 is dit dé must-see-show in 2017; de ultieme Dirty experience.

The Dirty Daddies
Datum: za 23 dec 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek