The Dread Crew of Oddwood naar de Melkweg

Ticketmaster
The Dread Crew of Oddwood naar de Melkweg
The Dread Crew of Oddwood naar de Melkweg

De Amerikaanse lieden in The Dread Crew of Oddwood, oftewel Wolfbeard O’Brady en z’n bemanning zijn berucht om hun energieke optredens, lichtvoetig gedans en sterke “arr capella” harmonieën. Sinds 2010 bevaren de piraten de woeste wateren begeleid door hun eigen folky sound in een heavy piratenjasje met meer dan genoeg meezingers, ballads en drinkliederen. Je stembanden moeten dus flink opgewarmd zijn, want meezingen is haast niet uit te sluiten. In hun zoektocht naar onontdekte landen en begraven schatten komen ze dit keer voor het eerst naar Nederland. Span die zeilen aan en volle kracht vooruit met The Dread Crew Of Oddwood!

The Dread Crew of Oddwood
Datum: 07 December
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek