The Luther Vandross Experience featuring Danny Clay naar Paradiso

Ticketmaster
The Luther Vandross Experience featuring Danny Clay naar Paradiso
The Luther Vandross Experience featuring Danny Clay naar Paradiso

Danny Clay, in Europa nog onontdekt, maar door Steve Harvey na zijn live optreden in de gelijknamige show, meteen verkozen tot ‘the voice of Luther Vandross’. Voor het eerst zal hij live te zien en te horen zijn in Nederland.

Luther Vandross werd geboren in New York. Hij begon zijn carrière in de jaren zeventig als achtergrondzanger van onder meer David Bowie, Carly Simon en Donna Summer. Zijn eerste grote hit kwam van zijn eerste soloalbum, en heet ‘Never Too Much’. Hij kreeg maar liefst acht Grammy Awards en postuum in 2014 een ster op de Walk Of Fame.

The Luther Vandross Experience featuring Danny Clay
Datum: Zondag 10 september 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek