The Slackers naar de Effenaar

Ticketmaster
The Slackers naar de Effenaar
The Slackers naar de Effenaar

Deze veteranen uit New York mixen alweer een kwart eeuw lang ska, reggae en rock ’n roll en wisten de Effenaar al meerdere malen voor zich te winnen. Het geluid van The Slackers is diep geworteld in de muziek van legendarische Jamaicaanse bands als The Skatalites en The Upsetters, terwijl ook Amerikaanse retro-geluiden uit de blues, soul, rock en rnb een grote rol spelen. Tekstueel zijn The Slackers zeer politiek bevlogen en live maken ze er altijd een gezellig feestje van. Deze tour staat in het teken van de re-release van “Red Light”, het eerste album waarmee The Slackers internationaal op tour ging en het album waarop enkele super populaire tracks staan, zoals ‘Watch This’, ‘Married Girl’, and ‘Rude and Reckless.’

The Slackers
Datum: 12 oktober
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Let op: de kaartverkoop start 27 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek