The Slackers naar Patronaat

Ticketmaster
The Slackers naar Patronaat
The Slackers naar Patronaat

Aanstekelijke ‘Jamaican Rock ‘N Roll’, een mix van ska, reggae met een rockende inslag en een dik New Yorks accent. Als rockers zoals The Sonics of The Rolling Stones waren opgegroeid met ska en reggae in plaats van rhythm & blues zouden zij klinken als The Slackers. Al sinds 1997 speelt deze band meer dan 100 shows per jaar, kortom; ze staan AAN. De band werd opgericht in New York in 1991 en met het onlangs uitgebrachte album ‘The Slackers’ vieren zij hun 25-jarig bestaan met nieuwe nummers en uiteraard weer velen shows. Tijdens deze tour komen tracks voorbij van al hun (inmiddels 15) uitgebrachte albums.

The Slackers
Datum: Vr 20 oktober
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek