Tyketto naar de Boerderij

Ticketmaster
Tyketto naar de Boerderij
Tyketto naar de Boerderij

De Amerikaanse rockband Tyketto scoorde in de jaren ’90 hits met nummers als “Forever Young”, “Wings”, “Seasons” en “Standing Alone”. Frontman Danny Vaughn, tevens bekend van The Ultimate Eagles, lijkt letterlijk over de eeuwige jeugd te beschikken. Tyketto’s nieuwe album “Reach” kwam begin dit jaar uit en na hun eerdere succesvolle optreden zijn we blij dat we deze sympathieke muzikanten dit najaar wederom mogen verwelkomen.

Tyketto werd eind jaren ’80 opgericht door zanger Danny Vaughn. Na het uitbrengen van het tweede Tyketto album met de hit single “The End Of The Summer Days” (1994) valt het doek van de band. In 2004 kondigen de leden van Tyketto echter een reünie aan gevolgd door een succesvolle reeks concerten. Met release van “The Last Sunset: Farewell 2007” lijkt er echt een einde te komen aan het Tyketto tijdperk. Niets is minder waar, in 2012 maken de heren een ware comeback met de plaat “Dig in Deep”. Bijgestaan door drummer Michael Clayton Arbeeny, gitarist Chris Green (Pride, Furyon), Thunder bassist Chris Childs en toetsenist Ged Rylands (Ten, Rage of Angels) klinkt de sound van de band krachtiger dan ooit.

Tyketto
Datum: donderdag 30 nov 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek