Bebe Rexha naar Paradiso

Ticketmaster
Bebe Rexha naar Paradiso
Bebe Rexha naar Paradiso

Bebe Rexha is een van de snelst groeiende nieuwe artiesten in het pop genre. De uit Brooklyn afkomstige zangeres begon in 2010 te zingen in de band Black Cards (met de bassist van Fall Out Boy). In 2012 stopte ze hiermee, om aan haar solocarrière te werken. Een jaar later tekende ze een contract bij Warner Bros Records en brak ze door als songwriter, waaronder het nummer ‘The Monster’ van Eminem & Rihanna. Daarna begon het balletje te rollen als zangeres en scoorde ze een aantal hitjes. Haar tweede EP ‘All Your Fault’ is net uit en wereldwijd scoorde ze een gigantische hit met ‘In The Name of Love’, samen met onze eigen Hollandse ster Martin Garrix. Vorig jaar was ze al in ons land te bewonderen als host van de EMA’s op 6 november in Ahoy, Rotterdam. Nu komt ze terug voor een volledige show in Paradiso.

Bebe Rexha
Datum: Woensdag 03 mei 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open 19.00 uur
24 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek