Yann Tiersen naar Caprera

Ticketmaster
Yann Tiersen naar Caprera
Yann Tiersen naar Caprera

De Franse multi-instrumentalist Yann Tiersen komt deze zomer voor een bijzondere show terug naar Nederland. Op zondag 9 juli speelt hij een soloconcert in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Al sinds 1995 bouwt Yann Tiersen, die veel bekendheid heeft gegeneerd met zijn zeer succesvolle soundtracks van de beroemde films ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’ en ‘Good bye, Lenin!’, een indrukwekkende discografie op. Begonnen in de klassieke muziek, beweegt Yann Tiersen zich door de jaren heen almaar meer richting rock en electronica. Dit levert een eclectische combinatie van (post)rock en ambient op waarbij het filmische karakter nooit ver weg is. Inmiddels heeft Yann Tiersen negen studio-albums uitgebracht. Dit naast een veelvoud aan zijprojecten en live-registraties. Zijn jongste album ‘EUSA’ dateert uit 2016 en bestaat uit tien prachtige solowerken, gespeeld op enkel piano. In 2016 speelde Yann Tiersen nog uitverkochte shows in TivoliVredenburg en tweemaal op één dag in Carré.

Yann Tiersen
Datum: Zo 09 juli
Zaal: Caprera, Bloemendaal
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:30 u
Let op: de kaartverkoop voor dit zomeravondconcert start zaterdag 25 maart om 10:00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek