Yellowjackets naar de Boerderij

Ticketmaster
Yellowjackets naar de Boerderij
Yellowjackets naar de Boerderij

The Yellowjackets is één van de bekendste fusion groepen ter wereld en heeft een lange geschiedenis. In de jaren tachtig en negentig waren de leden van The Yellowjackets kind aan huis op het North Sea Jazz Festival. De band staat na meer dan vier decennia nog steeds aan de top van de jazz/fusion scene. Hun muziek is door de jaren heen geëvolueerd. The Yellowjackets ontstond in 1977 als begeleidingsband van Robben Ford en heeft inmiddels tientallen albums op haar naam staan. The Yellowjackets waren samen met de Chick Corea Electric Band en Lee Ritenour het paradepaardje van het GRP label. Hun stomende fusion vermengd met akoestische jazz sloeg in als een bom, met albums als “Mirage A Trois”, “Samurai Samba” en “Four Corners” schreef de band geschiedenis.

Yellowjackets
Datum: donderdag 9 nov 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek