10cc naar Agora

Ticketmaster
10cc naar Agora
10cc naar Agora

Als één van de meest invloedrijke groepen uit de geschiedenis van de popmuziek wist 10cc de ene na de andere hit te scoren. Nummers als ‘Dreadlock Holiday’, ‘I’m Not In Love’ en ‘The Wall Street Shuffle’ waren in de jaren 70 één voor één wereldhits en ook in de huidige lijsten met de grootste hits aller tijden zijn ze niet te missen.

In 1983 ging de band uit elkaar en kwam in 1991 weer bij elkaar om twee albums te maken. Bandleider en mede-oprichter Graham Gouldman stelde in 1999 een nieuwe line-up samen, met onder anderen Rick Fenn en Paul Burgess, die in de jaren ’70 ook al in 10cc speelden. In de nieuwe bezetting hebben ze al verschillende nieuwe tournees gedaan, waarbij alle grote hits uit het verleden opnieuw met veel enthousiasme ontvangen werden. In samenwerking met Underground haalt Agora 10CC op 11 maart 2018 naar Lelystad.

10 cc
Datum: 11 maart 2018
Zaal: Agora, Lelystad
Zaal open: 19.15
Aanvang: 20.15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek