Alex Cameron naar Cinetol

Ticketmaster
Alex Cameron naar Cinetol
Alex Cameron naar Cinetol

Alex Cameron is een excentrieke Australische muzikant die vorig jaar zijn debuutalbum ‘Jumping The Shark’ op de wereld heeft losgelaten. Naar eigen zeggen is Alex Cameron: Entertainer. Showman. Shaman. Zijn minimalistische liedjes worden gevormd door primitieve 80’s synthgeluiden, doordringende saxofoonpartijen, introspectieve teksten en de donkere, intrigerende croonstem van Cameron. Denk aan een combinatie van het elektronische geluid van Alan Vega’s Suicide, het psychedelische van Ariel Pink en de duistere sfeer van David Lynch-films en je komt ergens in de buurt.

Alex Cameron
Datum: Zondag 21 mei 2017
Zaal: Cinetol, Amsterdam
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek