Andy McKee naar 013

Ticketmaster
Andy McKee naar 013
Andy McKee naar 013

Amerikaanse fingerstyle gitarist Andy McKee komt 1 oktober naar 013. De akoestische gitarist ging begin 2000 viral met een studio opname van ‘Drifting’.McKee onderscheidt zich door zijn virtuoze percussieve speelstijl en melodieuze songs. Het spel van Andy McKee is niet alleen auditief maar ook visueel spectaculair. Dit liet hij ook zeker merken in zijn vier studioalbums (beperkt uitgebracht op het kleine CandyRat Records) en live album, genaamd ‘Live Book’ (2016).

‘Live Book’ is ook gelijk zijn nieuwste release met uiteraard zijn viral hits en Toto-cover ‘Africa’. Het is tevens zijn eerste release op CGP Sounds, het label van Tommy Emmanuel. “Het is een eer om onderdeel te zijn van zijn label. Toen ik Tommy 15 jaar geleden voor het eerst hoorde was ik sprakeloos en dat ben ik nog steeds”, zegt McKee die afgelopen jaar met Tommy Emmanuel door Azië, Europa, Australië en de VS tourde. Gelukkig slaat Andy 013 dit jaar niet over en kunnen wij vol op genieten van zijn heerlijke tunes!

Andy McKee
Datum: zo 1 okt ’17
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Voorverkoop start 01 april

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek