Andy McKee naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Andy McKee naar Tivoli Vredenburg
Andy McKee naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse gitarist Andy McKee is wereldberoemd op YouTube dankzij zijn unieke speelstijl die zowel muzikanten als niet-muzikanten met open mond van bewondering achterlaat. Hij gebruikt de gitaar niet alleen als gitaar, maar ook als percussie-instrument en laat mede door zijn alternatieve en open stemmingen het instrument klinken als een compleet orkest. Dat viel ook de Australische gitaarvirtuoos Tommy Emmanuel op, die Andy Mckee onlangs tekende op zijn nieuwe platenlabel, met het live-album Live Book (2016) als eerste wapenfeit. Een van de meest invloedrijke gitaristen van dit moment!

Andy McKee
Datum: 25 september
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek