Atari Teenage Riot naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Atari Teenage Riot naar Tivoli de Helling
Atari Teenage Riot naar Tivoli de Helling

De Duitse band Atari Teenage Riot maakt al sinds 1992 een onontkoombare, snoeiharde mix van hardcore punk, techno en industrial. Hun genre is zo uniek dat frontman Alec Empire er zelf maar een naam voor bedacht: digital hardcore. Over al het gebeuk heen worden maatschappijkritische teksten gespuugd, de laatste jaren vooral over de controle van de overheid over onze data (door Atari Teenage Riot ‘digitaal maoïsme’ genoemd). Van Alec Empire verscheen dit jaar de soundtrack van de film Volt, een beklemmend goed nieuw werk dat doet denken aan zijn dark ambient-albums uit de jaren negentig. Het is dit jaar 20 jaar geleden dat Atari Teenage Riot voor het laatst in Utrecht stond, dus hoog tijd om ze weer te verwelkomen voor een intense show in De Helling!

Atari Teenage Riot
Datum: 09 September
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek