Beth Hart naar de Stevenskerk

Ticketmaster
Beth Hart naar de Stevenskerk
Beth Hart naar de Stevenskerk

Voor de Grammy-genomineerde muzikante was 2016 een productief jaar. Haar recente album ‘Fire On The Floor’ kon rekenen op lovende recensies en ontving een ‘European Blues Award’ voor beste album van het jaar. De show in de Heineken Music Hall was binnen een mum van tijd uitverkocht en in 2018 zal ze de Ziggo-dome bespelen.

Beth Hart heeft al jaren een bijzondere connectie met Nederland en haar Nederlandse fans. Ze speelde twee keer eerder in Nijmegen, in een uitverkocht Doornroosje en een uitverkochte Stadsschouwburg. Het live-album ‘Live At Paradiso’ is ook een mooi voorbeeld met haar warme band met Nederland.

Beth Hart
Datum: 26 oktober
Zaal: Stevenskerk, Nijmegen
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45
De kaartverkoop start vrijdag 31 maart om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek