Black Star Riders naar Gebr. de Nobel

Ticketmaster
Black Star Riders naar Gebr. de Nobel
Black Star Riders naar Gebr. de Nobel

De Black Star Riders bestaan uit bands als onder meer Alice Cooper, Ratt, Ozzy Osbourne, David Lee Roth, Megadeth en natuurlijk Thin Lizzy zelf, verdient Black Star Riders beide oordelen ruimschoots! In december 2012 richtten drie leden van Thin Lizzy (te weten de gitaristen Scott Gorham & Damon Johnson en zanger Ricky Warwick) Black Star Riders op met als mission statement: “the next step in the evolution of the Thin Lizzy story”. En zo is het maar net. Het vijftal bracht inmiddels twee onweerstaanbare albums uit, gevuld met op Lizzyaanse leest geschoeide rock. Op het podium – hun natuurlijke habitat – is het puur hardrock ‘n’ roll vuurwerk dat uit de speakers knalt. All hell breaks loose!

Black Star Riders
Datum: 1 juni
Zaal: Gebr. de Nobel
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek