Danny Vera naar Paradiso

Ticketmaster
Danny Vera naar Paradiso
Danny Vera naar Paradiso

Danny Vera, de Zeeuw met voorliefde voor Amerikaanse muziek, werd bij het grote publiek bekend door zijn muzikale omlijsting van het programma ‘Voetbal Inside’ van Johan Derksen, en zijn memorabele bijdragen aan ‘De Wereld Draait Door’ en ‘RTL Late Night’. Bezoekers van zijn clubshows ontdekken het eigen werk van deze rasartiest, en zijn eerste twee theatertours ‘The New Black & White’ en ‘Between the Dark & Daylight’ zorgen – vooral tot eigen verwondering – voor volle, dan wel uitverkochte zalen. Vanaf april trekt Vera met zijn band in 5 maanden langs de festivalpodia van Nederland. De afsluiting van deze volle zomer vindt op zaterdag 7 oktober in Paradiso plaats. Aangevuld met de blazerssectie Aristo Hornz en met medewerking van The Bluegrass Boogiemen wordt dit een bijzondere en de enige clubshow van Danny Vera in 2017.

Danny Vera
Datum: Zaterdag 07 oktober 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop start 31 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek