Der Weg Einer Freiheit naar Merleyn

Ticketmaster
Der Weg Einer Freiheit naar Merleyn
Der Weg Einer Freiheit naar Merleyn

Het uit Duitsland afkomstige Der Weg Einer Freiheit heeft de afgelopen jaren de nodige indruk gemaakt met hun sfeervolle post-black metal. De nummers worden gekenmerkt door agressie, snelle passages waarbij ook tijd wordt ingeruimd voor verstilde melodieuze stukken. De Duitsers deinzen dan ook niet terug om de tijd te nemen voor hun verhaal. Nummers met een lengte van 8 minuten of langer zijn geen uitzondering. Het draagt alleen maar bij aan de sfeer. Uitgebreide tours met o.a. Ne Obliviscaris en Shining heeft de band afgelopen jaren de nodige live ervaring opgeleverd. Momenteel wordt de hand gelegd aan die nieuwe plaat. Daarna is het de hoogste tijd voor hun debuut in Nijmegen!

De support op deze avond mag er ook wezen. Het Franse Regarde Les Hommes Tomber wordt in de underground namelijk al jaren op handen gedragen. De muziek is net als bij DWEF stevig verankerd in de sfeervolle post-black metal, maar de Fransozen laten ook de nodige sludge, noise en postrock invloeden toe in hun nummers. De albums krijgen unaniem topscores en dat is terecht. De band heeft de sporen ook reeds verdiend op festivals als Hellfest en Roadburn. Het kan beroerder. Het belooft in ieder veel goeds voor deze show.

Der Weg Einer Freiheit
Datum: 25 september
Zaal: Merleyn
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
De kaartverkoop start op vrijdag 31 maart om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek