Douwe Bob naar de Rotterdamse Schouwburg

Ticketmaster
Douwe Bob naar de Rotterdamse Schouwburg
Douwe Bob naar de Rotterdamse Schouwburg

De tijd om Douwe Bob een veelbelovend jong talent te noemen is nu wel voorbij. De songsmid (24) is uitgegroeid tot een van de populairste artiesten van Nederland. Met succes komt ook een zekere vrijheid om risico’s te nemen. Het sierde Douwe Bob destijds om hals over kop aan het Eurovisie Songfestival mee te doen, en het siert hem net zo goed om vanavond een vijfkoppige band én strijkorkest op sleeptouw te nemen. Waarom ook niet?

Wat blijkt nu: Douwe Bob heeft een enorme zwak voor gearrangeerde pop in het verlengde van Dusty Springfield, Glen Campbell en Harry Nilsson. Onder de noemer Heartstrings zoekt hij naar een diepere kern van zijn eigen liedjes door ze in deze spannende setting te vertolken. U snap het: dit wil je voor geen goud missen!

Douwe Bob
Datum: 07 november
Zaal: Rotterdamse Schouwburg
Deur open: 19:00
Start: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek