Gentleman naar de Melkweg

Ticketmaster
Gentleman naar de Melkweg
Gentleman naar de Melkweg

‘And so we meet again inna different time’ – Gentleman keert terug naar Melkweg voor zijn MTV Unplugged tour! Gentleman behoort tot een van de grootste reggae-artiesten die Europa rijk is. De uit Duitsland afkomstige zanger werkte samen met vele grote reggae-artiesten en scoorde internationale hits met tracks als “Dem Gone”, “Superior” en “Live Your Life”. Gentleman heeft zijn meest recente album ‘Conversations’ samen uitgebracht met niemand minder dan Ky-Mani Marley. Daarnaast heeft hij samengewerkt met o.a. Morgan Heritage, Tony Rebel, Marcia Griffith, Cocoa Tea, Anthony B, Barrington Levy, Sizzla en Capleton. Behold the Blessings of Jah!

Gentleman
Datum: 03 december
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 31 mrt

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek