Get Fired naar Paradiso

Ticketmaster
Get Fired naar Paradiso
Get Fired naar Paradiso

Leef jij van negen tot vijf? Lijkt elke dag soms dezelfde? Is dit hoe je je het leven had voorgesteld?
Op woensdag 7 juni nemen Sebastiaan van Ravenhorst, Dennis Out, en Dan Huijser ontslag bij het Conservatorium van Amsterdam in de kleine zaal van Paradiso. Na vier jaar zweten achter hun bureaus hebben de working class heroes eindelijk de moed bij elkaar geraapt om hun vertrouwde kantoor te verlaten. Dus doe je stropdas af, gooi je computer door het raam, poep op het bureau van je baas en GET FIRED! Or die hired…

BLUPAINT, dat zijn vier begin-twintigers met het indierockhart op de goede plek. Hun retecatchy eerste single Save Me bezorgde ze de titel 3FM Serious Talent, de energieke liveshow leverde de Grote Prijs van Nederland op. Na die succesvolle proloog volgde eind 2016 het smakelijke eerste hoofdstuk in de vorm van hun debuut EP ‘Virtue’.

THE LITTLE YEARS is ontstaan rondom zanger Milo Schemkes en bassist Dennis Out. Na de eerste songs als duo te hebben geschreven, werd het tijd om te transformeren naar een volledige band. Het resultaat hiervan zijn sfeervolle indiepopsongs beïnvloed door bands als The War On Drugs en The National.

OAK VALENTINE is het nieuwe geesteskind van singer-songwriter en multi-instrumentalist Sebastiaan van Ravenhorst. Met een opvallende samensmelting van dream-pop, shoegaze en glo-fi verkent de 21-jarige Amsterdammer de grijze gebieden tussen het bewuste en onderbewuste, en legt de innerlijke fricties van dien onbevreesd op tafel. De eerste single van de nog te verschijnen EP geproduceerd door Jurriaan Sielcken (Lucas Hamming, Jett Rebel) zal in juni worden uitgebracht.

Steeds vaker zie je bands met een zingende drummer. Dit gaf de doorslag om SANTA ELENA op te richten rondom drummer Dan Huijser. Met twee microfoons, een afgeragde gitaar en een één-octaaf-keyboardje schreef de Amsterdamse muzikale duizendpoot de funderingen in zijn studentenkamer. Moderne folk pop waar mensen zoals Kurt Vile en John Mayer blij van worden.

Get Fired
Datum: Woensdag 07 juni 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop start 31 maart

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek