Home Free naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Home Free naar Tivoli Vredenburg
Home Free naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse a-capellagroep Home Free is in Europa nog niet zo bekend, maar in hun thuisland zijn ze razend populair met hun perfect gezongen countryhits. De vijf heren (inclusief een human beatboxer) zijn al actief sinds 2000, maar hun doorbraak kwam pas in 2013 toen ze de winnaar werden van tv-talentenjacht The Sing-Off. Op Home Free’s meest recente cd Country Evolution (2015) vind je covers van Dolly Parton, Eagles en Garth Brooks, maar live doen ze net zo makkelijk een grappige medley van Queen, Sir Mix-a-Lot en Sisqo. Verwacht een avond vocaal vuurwerk van het allerhoogste niveau!

Home Free
Datum: 12 mei
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek