Jack and the Weatherman naar de Melkweg

Ticketmaster
Jack and the Weatherman naar de Melkweg
Jack and the Weatherman naar de Melkweg

Jack and the Weatherman is een vrolijke pop/folk duo uit Haarlem en de twee spelen akoestische pop/folk liedjes. Deze liedjes worden verhalenderwijs gebracht met prachtige harmonieën en krijgen door de nieuwe formatie nóg meer energie: ze hebben namelijk onlangs een drummer toegevoegd aan hun live performances! Door de miljoenen streams op Spotify zijn Jack and the Weatherman komende zomer in heel Europa te zien.

Met de 3 voorgaande EP’s hebben de jongens ook al behoorlijk wat airplay behaald op de landelijke radio. Met hun hitje ‘Free’ waren ze 3FM Serious Talent en ‘Being Me’ en ‘Brother’ hebben beiden de playlist van Radio 1 gehaald.

Jack and the Weatherman
Datum: 03 Juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek