Jarami naar de Melkweg

Ticketmaster
Jarami naar de Melkweg
Jarami naar de Melkweg

Met de percussieve, soulful house die uit de poriën van hun debuutsingle ‘Know No Better’ sijpelt hebben de multi-instrumentalisten van Jarami zichzelf met een permanente marker op de kaart gezet. Na seizoenen lang gerijpt te hebben in hun studio terwijl ze voor o.a. Janet Jackson, Gallant en Aluna George produceerden en remixten, is de tijd aangebroken dat dit Zweedse duo hun eigen werk met lenteachtige frisheid aan de buitenwereld presenteert. Nadat ze het nieuwe jaar startten in 1015 Folsom Nightclub in San Francicso, waarbij ze het podium deelden met o.a. Anderson .Paak, is Jarami klaargestoomd om uit te studio te breken en wereldwijd de podia, zoals die van onze Upstairs, te bestijgen.

Jarami
Datum: 26 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek