Kenny B naar Duycker

Ticketmaster
Kenny B naar Duycker
Kenny B naar Duycker

Met meer dan tien nummer 1 hits was Kenny B al een begrip in Suriname, voordat hij in 2015 het Nederlandse muzieklandschap veroverde met zijn megahit ‘ Parijs ’. Maar liefst 23 weken stond de single in de Top 40, waarvan 7 weken op nummer 1. Het nummer groeide uit tot de meest succesvolle Nederlandstalige hit van het jaar.

‘Parijs’ heeft inmiddels meer dan 25 miljoen views op YouTube en Kenny B mocht zich op 100%NL de Grootste Klapper van 2015 noemen. Ook is ‘Parijs’ de meest gestreamde Nederlandstalige track van 2015 op Spotify. De afgelopen tijd is Kenny B door heel Nederland getrokken met zijn muziek. Met een gouden album en de 7x platina single ‘Parijs’ op zak gaat Kenny B in 2017 verder langs de poppodia en de festival.

In het voorjaar zal Kenny B weer met een nieuwe single komen en later dit jaar met een nieuw album.

Kenny B
Datum: 25 november
Zaal: Duycker
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek